SÅ HÄR ser dina lungor ut efter bara 20 cigaretter! Usch vad HEMSKT!

597

Rökning är inte en sund vana. Om du frågar någon som redan röker om du bör eller inte röka, kommer svaret med sannolikhet bli  att du inte borde.

Vid denna punkt är vi alla medvetna om de risker och faror som är förknippade med rökning och cigarrer, men det kan vara svårt att relatera utan en verklig visuell bild på vad som händer med dina lungor.

Tack vare människor på Medspiration kan vi få en ordentlig titt på den skada som orsakas av rökning efter bara tjugo cigaretter; Videon visar i vilken takt lungorna skadas och det är ganska mycket mer oroväckande än vad man kan förvänta sig.Ingen reklam eller ord kommer att övertyga en rökare att sluta, det måste bero på att de har beslutat att det är rätt väg att gå för deras hälsa.

Tja, om något kan få någon att bli medveten och tänka på sin egen välfärd är det definitivt ett svart lager som omger insidan av deras halsar.

Det är inte konstigt din smaksinne kommer tillbaka när du slutar röka, om det är så här lungorna ser ut så kan du bara föreställa dig vad det gör med tungan.

Sluta eller inte sluta, men fakta ljuger inte och rökning har definitivt chansen att döda dig, men en del skulle kalla det en av de enkla nöjena i livet.

Se själv i videon här nedanför:
Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!