Regeringen tillåter poliser att skjuta och DÖDA misstänkta CLOWNER! Helt sjukt!

151

Efter den mystiska uppkomsten av clowner, har en ny lag antagits av regeringen som ger poliser befogenhet att skjuta och döda alla farliga clowner de ser på gatorna.

Hundratals clowner har setts runt om i landet, många av dem hotar barn och vuxna, och jagar dem. Många incidenter har fångats på bild och har gått viralt på sociala medier. Myndigheterna tar tag i situationen och försäkrar allmänheten att de genomför undersökningar för att ta reda på motivet för dessa clowner. Dock verkar det som om det har gått över gränsen att det efter meddelades att den lokala polisen har laglig rätt att skjuta och döda clowner de ser på gatorna.

Även om det är känt att många är professionella clowner och är clowner som jobb, så är nästan alla kontrakterade och är i allmänheten närvarande vid födelsedagskalas, kvartersfester och andra evenemang som drar en hel del människor. Men clownerna har rapporterats och setts angripa random människor och alla har tyckts vara ensam i avskilda platser och agerat “konstigt”.clown-northampton-430673

“Jag tycker det är en bra idé”, säger Donald Gilmore, bosatt i Chicago, som säger att han har sett flera clowner och även blivit jagad av en “skjuta dem j*vlarna. Men på riktigt, kvinnor som bär för mycket smink bör se upp, du vill inte vill bli skjuten av några j*vlar för att de trodde du var en clown ” avslutar Donald.

Myndigheterna är säkra på att den nya lagen drastiskt kommer minska clownuppkomsten, utan att ens behöva ta till dödliga åtgärder.

Många clowner har börjat protestera och hashtaggen #clownlivesmatter har gått viral på sociala medier.


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!