Han upptäcker att barnets ansikte börjar hänga, men läkarna VÄGRAR att röra henne!

143

Sarah Atwell från Nova Scotia, Kanada, var bara ett barn när hennes styvfar Kenny märkte hennes ansikte började se annorlunda ut.

Så småningom, kunde Novas mamma inte låta bli att hålla med Kenny – att hennes dotters utseende förändrades på ett ovanligt sätt. Det berodde på att Sarah hade neurofibromatosis.

Neurofibromatos är en sällsynt medfödd sjukdom som orsakade en massiv tumör som utvecklas under den högra halvan av Sarahs ansikte. Åren gick och tumören växte och växte, vilket fick ansiktet att sloka drastiskt nedåt.De frågor som väckts av sjukdomen var mestadels kosmetiska, men ingen läkare var villig att utföra riskfyllda operationer. Sarah ödelades att lära sig att hon skulle bli tvungen att åldras med den stora tumören.

Det hela resulterade i att Sarah konstant blev utsatt för mobbning under sina tonår. Varje år, blev hon retad, hånad och kallad namn som “fett-ansikte” och “ful”. Trakasserier fick henne att må så dåligt att hon började isolera sig från andra och undvek sociala situationer.

Vid en ålder av 17, var Sarah redo att ta ställning och tala ut om mobbning hon fick utstå på en dagligen. Hon va ut en kraftfull viral video på nätet och delade sin historia via handskrivna kort.

Inte bara videon skapade ström av kärlek och stöd, en läkare hörde av sig och gick med på att hjälpa till. Sarah har äntligen börjat processen med att ta bort hennes ansikts tumör.

Möt denna fantastiska person i videon nedan, och dela Sarahs mod med dina vänner på Facebook.