När den 14-åriga flickan gör skolarbete om seriemördare upptäcker hon den fasansfulla sanningen!

82

En 14-årig flicka upptäckte att hennes far är en känd seriemördare efter att hon fått i hemläxa att forska om seriemördare.

The Telegraph rapporterar att Samantha Bryan fick i uppdrag av sin skola att forska ökända brott kopplade till Grimsby där hon kommer ifrån. Hon fick en lista med namn och valde Ian Huntley, som greps 2002 för att ha mördat 10-åriga flickorna Holly Wells och Jessica Chapman. När hon sökte på Google om Huntley, upptäckte Samantha en bild av sig själv och sin mor på nätet.
“Det bara dunkade i bröstet,” sa Samantha till tidningen. “Jag började skaka, jag kunde inte stoppa tårarna.”

Samantha var bara fyra vid tidpunkten för morden, och hade aldrig träffat sin biologiska far. Hennes mamma lämnade Huntley efter han misshandlade och våldtog henne. Hon gifte sig sedan med Martin Bryan, Samanthas nuvarande far.

“Jag försöker att inte ens säga hans namn, som att göra det är att erkänna hans existens”, säger Samantha. “Jag hatar honom. Han har aldrig varit min pappa, han är ingenting mer än en spermadonator. Att veta att han är genetiskt kopplad till mig gör mig illamående.“Jag talar ut, eftersom jag vägrar att skämmas, annars skulle jag bara bli ännu ett av hans offer. Att erkänna honom som något annat skulle vara att ge honom en kraft som jag kommer aldrig kommer att låta honom hålla över mig.

Jag tycker så fruktansvärt synd om Holly och Jessicas föräldrar för vad han har gjort.

“Chocken var smärtsamt”, tillade hon. “Tusen frågor snurrade runt i min hjärna. Jag ville inte vara associerad med en mördare. Var det något av detta monster i mig?  ”

“Han är ren ondska”, sade hon. ” Jag vägrar att låta något liknande honom ta över mitt sinne eller mitt liv. Jag kommer att göra en positiv skillnad med mitt liv, jag vill hjälpa andra … den exakta motsatsen till allt han står för ”

DELA gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!