Se vad som händer inuti din kropp när du äter fläsk, och det HÄR är varför du bör undvika det!

460

Många religioner tillåter inte konsumtionen av fläsk. Det är lite känt faktum att alltför mycket fläsk kan vara skadligt för din hälsa.

Yersinia enterocolitica är en bakterie som finns hos grisar. Det är en farlig bakterie och orsakar diarré, kräkningar, kramper, feber och sjukdom. Raktopamin är en annan mikroorganism som finns i djurets kropp som även kan leda till döden.

Tania natrium som finns i griskött kant orsaka aptitlöshet. Denna förening kan också orsaka tillstånd som feber och ödem.

Alla skadliga element måste elimineras från fläsk före konsumtion. Matlagning ska ske på en hög temperatur, eftersom det dödar bakterierna.Efter att du rört rått fläskkött, glöm inte att tvätta händerna och när du köper fläskkött.

Många fabriksgårdar erbjuder inte ren luft för sina svin eller tillräcklig mycket solljus och ren mat, de flesta spannmål blandas med bekämpningsmedel . Grisar utfodras med medicinering, anti-infektionsmedel och antibiotika.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!