Han höll sin svans hemlig i 18 år! Tillslut gick han till sjukhuset!

422

Denna indiska pojke dolde sin svans i 18 år eftersom att hans föräldrar övertygade honom att den bringade lycka. Nu har han äntligen fått bort den och kunde inte vara mer lättad.

En pojke (vars namn inte har blivit officiellt) i västra Indien gick nyligen till Super Specialty Hospital i Nagpur, Maharashtra och berättade för läkarna att han hade otrolig smärta i nedre delen av ryggen.

Det var när läkarna slutligen upptäckte att den 18-åriga pojken hade fötts med en svans som nu hade vuxit till 18 cm.I hela sitt liv, hade pojken försökt dölja den. Hans föräldrar sa till honom att hans svans gav honom lycka, att han inte borde ta bort den, och att han skulle gömma den från andra.

Efter 18 år av att lyssna på sina föräldrars råd, klarade kunde pojken tillslut inte av det.

Svansen gav honom “extrem smärta i nedre delen av ryggen, problem när han sov och satt.” Dr Pramod Giri, chef för neurokirurgi avdelningen på Super Specialty Hospital, konstaterade att “pojken lider också av ett extrema problem eftersom att svansen växte så han var tvungen att alltid lägga in svansen i sina kläder när han satt. ”

Tack och lov var operationen för att avlägsna svansen inte komplicerad. Dr. Giri visste att han var tvungen att göra den med försiktighet, eftersom att svansen var ansluten till pojkens ryggmärg, men eftersom att svansen inte innehåller något ben eller muskler, var det annars en enkel procedur.

tail-india

Bara några dagar efter den framgångsrika operationen, var pojken mycket gladare och lättad över att ha fått sin onormala tillväxt avlägsnad

“Han är väldigt glad. Han sover och sitter nu mycket bekvämare. Han säger att han känner sig mer säker på sig själv nu “, säger Dr. Giri.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häpnadsväckande video med dina vänner på Facebook!