Paret hittade 2 smutsiga pojkar i SOPORNA! 2 dagar senare knackade det på dörren!

102

En 7 månader gammal bebis och hans två åriga bror hittades smutsiga och i dåligt skick vid soporna. Deras öde kunde ha slutat i tragedi om det inte hade varit för pastor Ronnie och hans hustru Krystal som gjorde något fantastiskt.

Det var en kall novemberdag i Florida när en man vid namn Mark gjort en chockerande upptäckt utanför Metropolitan departement i Pasco County. Utanför byggnaden, fann han två unga pojkar, som var smutsiga, i dåligt skick och bara bar blöjor.

gutter1Ronnie Stewart och hans hustru, Krystal, båda pastorer i kyrkan Refuge, som samarbetar med Metropolitan departement, kände igen båda pojkarna, då de tillhörde en av de familjer som brukade äta från kyrkans soppkök. Pojkarna, som bara var 7 månader och 2 år gamla, var hemlösa och slog läger med sina föräldrar, inte långt från kyrkan.

– Våra hjärtan splittrade kvällen vi träffade dem. När vi var på väg till vårt varma hem, föreställde vi oss hur natten skulle vara för pojkarna, säger Krystal, enligt Fox13News.

gutter2

Trots att Krystal och Ronnie redan hade tre barn, frågade pojkarnas föräldrar om de kunde ta hem dem över natten så att de kunde tvätta dem och ge dem mat. Föräldrarna sade ja.

Väl hemma upptäckte Krystal hur dåligt pojkarna hade det. Båda hade flera insektsbett, och huden på fötterna hade nedskärningar eller sår. Då Krystal och Ronnie skulle lämna tillbaka pojkarna följande dag, bad de en bön för sina liv, helt oväntat om vad som skulle hända.

Då Krystal och Ronnie jobbade kyrkan i Pasco County var de beredda på att kommunen hade en hel del hemlösa som skulle behöva deras hjälp, men de visste inte att det skulle förändra deras liv för alltid.

gutter3

Dagen efter de hade överlämnat pojkarna till socialsekreteraren berättade de för pastorerna att de hemlösa föräldrarna ska bli av med sin barn med omedelbar verkan. Krystal och Ronnie stod upp för att ge pojkar skydd i väntan på ett familjehem, men sedan ändrades planerna. Fem månader efter att socialsekreterare hade bett paret passa pojkarna, så blev deras liv helt annorlunda. Paret valde att adoptera pojkarna, en möjlighet som de tackade gud för.

– Det är en välsignelse, och vi hoppas att vi kan inspirera fler med vår historia, säger Krystal.

gutter4

Dela denna inspirerande berättelse med dina vänner på Facebook!