Pappan får kritik för att han lät barnen vara med deras pitbull. Här är hans svar på kritiken!

186

Pitbull har alltid haft ett rykte som en aggressiv hundras, därför fick Jared Derochey en hel del kritik när han postade bilder och videor på nätet på sina barn nära pitbullhundar. För att säkerställa världen om barnens säkerhet delade Jared otroliga bilder som visar starka band mellan barnen och hundarna, bilderna fick hela nätet att smälta.

När Jared Derocheys Instagramföljare såg att han låter sin pitbull nära sina två pojkar så störde det många av dem. Många kritiserade Jared för hans sätt att vårda sina barn, då pitbull är känd för att vara en aggressiv hundras. Jared anser dock inte att detta är sant, och försvarade sitt beslut genom att publicera bilderna på barnen och hundarna tillsammans.

Bilderna visar starka band mellan hundarna och Jareds två små pojkar och pappan försäkrar sina följare att hundarna aldrig skulle skada barn.pit1

pit2

pit3

pit4

Pitbulls användes till organiserade hundslagsmål i det förflutna, och det är därför många ser rasen som de gör idag. Pappa Jared är en av dem som visar att rasen inte nödvändigtvis behöver vara aggressiv.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!