10 Viktiga regler för att välja rätt accessoarer! Så SMART!

1184

Glansiga magasin tävlar med varandra för att hjälpa oss att lära oss alla de senaste modetrenderna, inklusive de senaste idéerna för att kombinera tillbehör och kläder.

Vi har noggrant studerat detta ämne, och nu är vi redo att dela alla hemligheter med dig och döda alla myter. Gör dig redo för en revolution!

1. Använd inte mer än 3-4 stora tillbehörDet är möjligt att kombinera stora tillbehör tillsammans i en outfit, men det bör inte vara mer än 3-4 av dem. Och naturligtvis ska de matcha varandra i fråga om färg, stil, och det material de är gjorda av.

2. Inte dölja en stor krage under en skrymmande halsduk

Du behöver inte lägga till en stor halsduk till din outfit om din kappa har redan en stor krage. I stället ska du bära en enkel sjalett runt halsen.

3. Använd endast en full uppsättning av matchande smycken om objekten är små i storlek

Vissa människor hävdar att bära halsband, örhängen, armband och ringar från samma uppsättning ser smaklöst ut. Denna idé är bara delvis sann, för det beror på hur stort varje tillbehör är. Om de är små i storlek kan det se elegant ut att matcha flera.

4. Glöm regeln som säger din handväska måste vara samma färg som dina skor

Att välja en väska som matchar dina skor är inte obligatoriskt. Om dina skor är mycket ljusa, är det faktiskt mycket bättre att ha en handväska i en annan ton.

5. Välj dina prioriteringar: antingen ljusa kläder eller iögonfallande tillbehör

När man arbetar på sin stil, borde vi alltid försöka att exakt fastställa vilken effekt vi vill uppnå, och sedan helt enkelt välja inriktning i vår klädsel. Vi kan göra antingen våra kläder, vårt smink, eller våra tillbehör en iögonfallande del av vårt utseende, men vi bör undvika att försöka uppnå samma effekt genom alla tre samtidigt. Att kombinera en pösig krage på en blus med enorma diamantörhängen ser bara absurt ut.

6. Glöm att bära en klocka om du har en klänning på dig

Armbandsur fungerar bra för enkla, sportiga eller strikta stilar. Men att kombinera en klocka med en aftonklänning är praktiskt taget omöjligt.

7. Kom ihåg att stora ringar inte passar alla

Tjocka ringar ser inte bra på korta fingrar, men tunna kan få fingrarna att se längre ut. Kom ihåg detta nästa gång du köper en ring.

8. Handskar bör vara samma färg som en annan del av din outfit

Ett snabbt sätt att välja rätt färgade handskar: titta på färgen på din skor, bälte, eller läppstift. Som regel bör handskarna kombineras harmoniskt med minst en del i din klädsel.

9. Undvik svart skor om du bär pastellfärger

Pastellfärger i kläder matchas bäst med skor i en ljusare nyans. Mörka skor fungerar inte.

10. Kombinera kulturellt specifika tillbehör endast med neutral-färgade kläder

Om du bär accessoarer med massor av trådar eller pärlor, tona ner den totala effekten med neutral-färgade kläder.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!