Gravid efter en brutal våldtäkt och uppmuntras att göra abort läkarna! Hennes svar? GENIALT!

125

I januari, så reste jag i affärer, bodde på ett litet hotell i en college stad.

Jag vill tro att jag är vanligtvis mer medveten om min omgivning, men det var så snöigt och blåsigt att jag inte skulle ha hört hans fotspår, även om han hade han klampat. Det hände så snabbt. Jag fick upp dörren, vände mig om för att stänga den, och då var han där – en stor man. Min första instinkt var inte rädsla, bara förvirring. På ett ögonblick, slog han mig i ansiktet. Jag minns inte att jag drogs från rummet, men jag hittades i trapphuset. Jag vet inte varför – kanske försökte jag gå för att få hjälp.

Våldtäktskittet kom tillbaka negativt för HIV, gonorré, klamydia, syfilis, herpes, och dussintals andra saker som jag aldrig hört talas om. Gud är nådig.Följande månad, hade jag planerat att arbeta på ett kryssningsfartyg. Jag åkte på dysentri dag två och när jag inte blev bättre med antibiotika, togs jag till ett sjukhus när vi dockat i Cartagena, Colombia. Bekymrad att det kunde vara inre skador, fick jag ett ultraljud. Och vi såg en ärta – min son. Glad alla hjärtans dag.

Tillbaka på skeppet, gav jag läkarna en förkortad version av min historia, vilket resulterade i att jag sattes i karantän. Självmordsrisk? Riskera ett psykotiskt sammanbrott som kommer att få mig att springa naken? Vem vet. Vad jag vet är att jag tillbringade veckan med att lyssna på ett team av mycket välmenande läkare och sjuksköterskor som tröstade mig med hur “lätt” det skulle vara att “ta hand om det” – att döda barnet. Att börja om. Lätt???

Det fanns en hel del saker som diskuterats under knastriga, tårfyllda telefonsamtal hem den veckan, men möjligheten att “ta hand om det” fanns aldrig för mig. Eller min make. När jag sa att jag var gravid, sade han med sin röst lugn och stadig, “Okej. Okej . . . okej . . . detta är bra. “Jag frågade honom:” Vad menar du med att det är bra? ” Jag menar vi kan göra detta. Vi kommer att ta oss igenom detta. Det ska vara okej. Och,. . . Jag älskar barn. Vi kommer att ha ett barn. Älskling, detta är en gåva. Detta är något underbart från något hemskt. Vi kan göra detta. “Och jag började känna rörelserna av glädje för det nya livet i mitt liv, blommande under mitt hjärta. Den nya kärlek som skulle växa så hård att det överväldigade all bävan och ångest. Och min make hade rätt. Vi skulle kunna göra det.

På min sista morgon ombord på fartyget, sade jag till detta läkarteam “Om du någonsin tänker på detta igen, om du någonsin undrar vad som hände med mig – så fick jag en vacker baby i oktober 2014.” Deras reaktion. . . , på deras ansikten. . . , Den läkare som hade drivit abort häftigare än de andra – hon hade tårar i ögonen. För första gången tänkte jag på hur Gud kan använda detta, denna mardröm jag hade fått utstå. Använd mig.

Jag bor i North Carolina. Min OB som levererade mina sista två barn. Han pratar med människor hela tiden som utmanar honom med “Vad gäller vid våldtäkt?” Min son kommer att ha en röst. Tills han kan använda den, är det mitt ansvar – mitt privilegium – att tala för honom. Det är min berättelse.

Under min graviditet, var jag in och ut på sjukhuset under ett par månader – mer in än ut. Jag hade preeklampsi, högt blodtryck och okontrollerade anfall. Det var skrämmande när vid 26 veckor när de informerade mig om att de kan behöva leverera under natten – skrämmande eftersom jag desperat ville att min son skulle överleva! Vi tog oss förbi den rädslan. Jag hade strikt sängläge, men var hemma.

Vår lilla pojken kan ha skapats i våld, men han är en gåva från Gud – en vacker gåva som fyllde hålet i vår familj som vi aldrig insåg var där. Han gjorde oss fulländade.

Jag är så tacksam att ha varit ansluten till andra mödrar som blev gravid med våldtäkt också. Vi är överlevare. Inte offer. Min son har läkt mig.

Trycket för att göra abort från det medicinska samfundet var extremt. Så många gånger jag fick höra hur “enkelt” det skulle vara och hur snabbt jag kunde “gå vidare med mitt liv” när det var över. Det var hjärtskärande att behöva upprepade gånger höra det. Även några vänner tyckte att behålla barnet var felaktigt – att jag inte skulle kunna hantera saker känslomässigt.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!