Denna exklusiva japanska restaurang har en ny maträtt som verkligen är UNIK … och magstark!

591

Många människor är stolta över att vara äventyrliga matsmakare. Oavsett om det innebär att de kommer att testa extrem kryddighet eller njuta av rätter som är lite “outside-the-box”, så verkar det som om det inte finns någor de inte kommer att testa.

Dock kan denna japanska restaurang sätta några av dessa matsmakare på prov. “Chinjuuya” är en restaurang som är stolt över de unika rätter som skulle få de flesta av oss att säga “Nej tack!”

I Tokyo, Japan finns en exklusiv restaurang som heter “Chinjuuya” som är känd för sina … ovanliga … rätter. Kockarna där stolta över att erbjuda de finaste delikatesserna från hela världen, men deras ansträngningar kan gå förlorade förutom på de mest äventyrliga matsmakarna!

Som förrätt, kan du börja med några kryp, som ett fint urval av kokta skalbaggar …

… Eller om maskar är mer att passa dig, det är ett alternativ också!

Restaurangen erbjuder ett brett utbud av förrätter, exempelvis deras specialitet: grillad ödla.

Om du känner dig riktigt äventyrlig, kan du beställa alligatorben, det anses vara en delikatess i många delar av världen!

Om du är på humör för något som ser ut som hummer, men är mycket mer skrämmande, se till att prova deras kryddiga skorpion!

För de som vill dela, så kan det inte gå fel med några friterade hela salamandrar …

… Och, naturligtvis, glöm inte dessert!

Tja, jag anser mig vara öppensinnad när det kommer till mat, men efter att ha sett dessa rätter, är jag helt nöjd med att hålla mina måltider så tama som möjligt!

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!