Hon hittar sin pojkvän på Tinder. Vad hon gör då? Den perfekta hämnden!

413

Det kommer sannolikt att bli svårt för denne man att hitta en dejt efter hans fru fick tag i hans telefon.

Det finns många sätt man kan hitta en flickvän på.

Förutom barer och restauranger, är internet fyllt med appar och dejtingsajter där människor kan träffa andra.Men appar som exempelvis Tinder och Grindr är inte utformade för att hitta sin man, som man redan har gift sig med. Det fick Mike uppleva den hårda vägen, skriver Someecards.com.

Hans telefon hittade nämligen av hans hustru, som lagt till en extra kreativ twist på sin makes profiltext på Tinder.

1

“Hej, mitt namn är Mike och jag är gift och har två barn. Jag har en liten penis som är smittade med sexuellt överförbara sjukdomar. Min fru hittade min telefon, om du inte har insett det, och jag vet inte att hon talar med en av mina tjejer på telefonen nu och är på väg att lämna mig. Jag är en stor skitstövel som inte bryr mig om något annat än mig själv. Jag har bedragit och ljugit så länge, så du kan inte förvänta dig att jag kommer ihåg ditt namn. Jag skickar samma skit alla tjejer här. Känn dig välkommen att skicka massor av hatbrev. “

Hämnden är ljuv! Människor kollar sällan sin egen profil, så det är svårt att säga hur lång tid det tog för Mike innan han upptäckte förändringen i sin profiltext. Det står tyvärr ingenting om det .

Profiltexten har delats och gillats tusentals gånger på sociala medier, och fler Tinder användare har skämtat om att han troligen har mördats nu och hans senaste profilbild är från mordet.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!