6 saker som människor gör helt och hållet fel! Att jag inte tänkt på det här förr!?

587

Alla vet att livet är fullt av svåra frågor, varav många vi inte har konkreta svar för. Till exempel: Vem släppte ut hundarna? Varför gick kycklingen över vägen? Varför Waldo alltid gömmer sig? Tyvärr, även om dessa är alla mycket seriösa frågor, så är sanningen att vi aldrig kan veta svaren på dem. Men snarare än att spendera resten av dagen med att försöka lista ut dem, kommer jag att fokusera på en annan uppsättning frågor. De är fortfarande viktiga, men kan vara lättare att få svar på än andra.

1. Har du ketchupen i kylen eller skafferiet?

Mina föräldrar har alltid haft ketchupen i skafferiet. Jag visste inte att det var “konstigt” tills jag träffade min pojkvän, som insisterar på att den måste förvaras i kylskåpet. Även om det står på flaskan att man måste “förvara kallt efter öppning” så konsumerade jag skafferi-ketchup i över 20 år och överlevde! Vid slutet av dagen så bryr jag mig inte om hur den ska förvaras – det är jättegott vilketsom.
viaTwitter / @ Simon08edward Twitter / @ILoveToPout

2. Koka eller ungsbaka majskolvar?

När jag växte upp var majskolvarna alltid kokta, men under de senaste åren har jag bakat den i ugnen och på grillen, och likaså har min mamma. Inte bara är det snabbare, utan enklare och mindre rörigt, och mycket mer smakrikt.

3. Har du toalettpappret över eller under?

Jag kommer att erkänna att detta är något som jag har en mycket bestämd åsikt om. I mitt hus, måste rullen vara över, och om den är placerad på hållaren på något annat sätt, måste jag sätta den rätt! 

4. Har du sirap i kylen eller skafferiet?

Sättet du närmar dig den här debatten beror på vilken typ av sirap du arbetar med. Pannkakssirap kan lagras i skafferiet, men lönnsirap bör förvaras i kylskåp för att undvika mögel.


5. Äter du pizzan öppen eller vikt på mitten?

Det finns fler sätt att äta pizza än just dessa två alternativ (med gaffel och kniv, kall, med sås etc.), men det finns många människor där ute som insisterar på att det sätt du håller en pizzaslice kan förstöra smaken. Personligen har jag alltid ätit min öppen, men jag vet en hel del människor som viker sin! 

6. Har du choklad i skafferiet eller kylen/ frysen?

Jag är övertygad om att choklad är fantastiskt oavsett hur det serveras, men min pappa har alltid haft sin i frysen, och efter att ha gett det ett försök, kan jag inte förneka hur fantastiskt det smakar. Det är bara något med fryst choklad som sedan smälter i munnen som är svår att motstå! 
Så hur gör du?

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!