Kämpande mamma lämnar sin 3-åriga son. 7 år senare får hon veta att han fortfarande väntar på adoption!

66

Kris Smith var 21 när hon tog beslutet att lämna hennes tre-åriga son Matthew till adoption. Vid den tiden hade Kris hade inget jobb och levde i en bil. Hon visste att det inte var ett liv för ett barn, så hon ville ge honom möjlighet till ett bättre liv.

 

Sju år hade gått sedan Kris sade adjö till Matthew. Under hela denna tid, trodde hon att Matthew hittat en kärleksfull adoptivhem – men i stället fick hon veta den chockerande sanningen.Matthew bodde på en institution. Han hade aldrig adopterats.

Vad som hände sedan är så otroligt, man måste nästan se det för att tro på vad som hände. Vänligen dela detta med dina vänner på Facebook!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!