22-årig har 4 timmar kvar att leva och hon har bara en önskan. Ingen hade förväntat sig att de kunde göra detta!

4148

22 år gammal Kia Lettice från Australien har redan fått sitt öde. Hon har kämpat mot magcancer länge. Nu verkar det som hon förlorat matchen. Hon låg på Prince of Wales Hospital i Sydney när läkarna gav henne de dåliga nyheterna: trots kemoterapi, hade cancern spridit sig, och hon hade bara några timmar kvar att leva. En av hennes bästa vänner, Mahalia Murphy har varit med henne hela tiden, och hon har bestämt sig för att göra Kias sista tid så bra som möjlig.
2

Det hela börjar med hon la upp det här meddelandet på facebook. Mahalia bad de två rugbyspelarna Greg Inglis och Beau Ryan, att besöka Kia på sjukhuset:

“Viktig begäran !!! Kan någon hjälpa till muntra upp min vän? Hon är på Prince of Wales Hospital och har bara fyra timmar kvar att leva. Hon skulle vilja träffa Greg Inglis eller Beau Ryan. Vänligen dela,  om någon har kontakt med dem, vi är mycket tacksamma ! ”
2Kia är nämligen en stor rugbyfan. Greg och Beau är båda kända spelare – även om Beau inte är aktiv längre .

Det fantastiska med det hela: Mahalias förfrågan spred sig snabbt över Australien och slutade med de kom i kontakt med rugbyspelarna. Bara två timmar efter Mahalias meddelande hade skickats ut, skrev Beau till henne att han skulle komma direkt.
2
När Mahalia berättar för hennes vän vem som är vid dörren, kan inte Kia tro det. För första gången på länge, har hon ett leende på läpparna.


2
När Beau kommer till sjukhuset, tillbringade de några trevliga och roliga timmar tillsammans. De postade ett gruppfoto på Facebook, som snabbt fick över 100.000 gillamarkeringar.

2

Den energiboosten hon fick av detta kan inte förklaras, men Kia och familjen fick åtminstone ett par extra dagar innan de sa adjö. Det är alltid trevligt att se stjärnor som Beau Ryan som verkligen tar sig tid för sina fans, speciellt i sådana situationer. Han gav henne inte bara en oförglömlig stund, men också styrkan att säga adjö.

Så otroligt gjort! Vila i fred, Kia.

Dela detta med vänner på Facebook!