Hans gravida fru tar 24-timmars tupplur! Då inser han att hon föder men vägrar att vakna!!

63

Jody Robson är lite över 20 år gammal och kommer från Birmingham i ENgland och hon lider av ett bisarrt och skrämmande tillstånd. Även om läkarna ännu inte formellt har diagnostiserat henne, tror Jody att hon har Kleine-Levin syndrom, en sällsynt hjärnsjukdom som gör det omöjligt att vakna.

Robson fick sin första erfarenhet när hon var 12 och hon övernattade hos en vän. Hon somnade bland sina vänner – och vaknade inte på åtta dagar! När hon slutligen vaknade, hade hon glömt vem och var hon var.

Men det mest extrema hände mitt i hennes egen graviditet – och hon har inget minne av födelsen av hennes första barn.Den unga mamman somnade dagen innan hon skulle föda och vaknade nästan tre veckor senare, helt ovetande.

Jag kan inte ens föreställa mig hur detta mystiska tillstånd måste kännas för henne.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!