Mannen klagar på sin lata fru. Tills han ser graviditetstestet och inser att det inte är hennes!

174

Antalet hemmafruar har minskat i Sverige under de senaste åren, men det finns fortfarande kvinnor som tar på sig extra sysslor när de får barn. Varje dag, lägger kvinnor i genomsnitt ned 3,5 timmar av sin fritid på obetalt hushållsarbete, och det är helt förståeligt att det kan leda till konflikter.

Mannen i den här historien arbetar heltid medan hans fru är hemma med barnen. Men det är mannen i förhållandet som är mest missnöjd. Han går till kontoret varje dag och arbetar hårt för att försörja sin familj.

En dag får mannen nog, och ber till Gud att låta honom byta plats med sin fru, så hon får en riktig tankeställare och se hur mycket hårt arbete som krävs för att få mat på bordet.Gud går med mannens önskan – men den här mannen hade knappast väntat sig hur det skulle utvecklas, och i stället är det mannen själv som får en lektion han osannolikt kommer att glömma.

Vänta tills du ser hur den här historien slutar. Detta är lysande!

Gräset är alltid grönare på andra sidan, eller hur var det?

2

En man var trött på att gå till jobbet varje dag medan hans fru förblev hemma. Han skulle få henne att inse vad som krävs för att ha ett “riktigt jobb” och försörja sin familj.

Han satt på sängkanten och bad till den Allsmäktige .

“Gud, jag går till jobbet varje dag och arbetar häcken av mig i 8 timmar medan min fru bara går hemma.
Jag vill att hon ska veta vad jag går igenom, så låt mig byta med henne för en dag. ”
2

Gud, i sin oändliga visdom, bedömde situationen, och beviljade mannens önskan. Nästa morgon vaknade han upp som kvinna.

Han gick upp, gjorde frukost, väckte barnen, tog fram deras kläder kläder, gav dem frukost och lunchpaket , körde dem till skolan och plockade upp kemtvätt. Sedan stannade han på banken för vissa ärenden, köpte mat, körde hem, betalade räkningar och tittade igenom familjens budget.
2

Han passade också på att tömma kattlådan och tvätta familjens hund.

Efter lunch bäddade han barnens sängar. Han tvättade, moppade och köksgolvet . Det var också dags att plocka upp barnen från skolan. Visst var det lite jobbigt med barn i bilen, men allt gick som det skulle.

Han gav barnen kakor och mjölk, och hjälpte till med läxor. Han hade också tid att stryka kläder, medan han tittade på tv.
2

När klockan närmade sig 17:00, började han att skala potatis, hacka grönsaker, koka kött och duka middagsbordet .

Efter middagen städade han köket och satte igång diskmaskinen. Han vek tvätt, badade barnen, och lade dem i sängarna.

Klockan 21 var han helt utmattad. Även om han hade lyckats allt han skulle göra, han gick och lade sig. Innan det var dags att säga god natt, var det också förväntat att han skulle ha sex, något som han kämpade sig igenom utan att bry sig om att klaga.
2

Nästa morgon vaknade mannen tidigt. Han kollapsade bredvid sängen och bad till Gud:

“Gud, jag hade ingen aning om vad jag tänkte. Jag tänkte fel när jag avundades min fru eftersom hon var hemma hela dagen. Var så snäll, snälla, låt mig gå tillbaka till mitt vanliga liv. ”
2

Gud, i sin oändliga visdom, svarade:

“Min son, jag känner att du har lärt din läxa, och jag vill gärna ändra saker tillbaka till hur det alltid har varit. Men du måste tyvärr vänta i nio månader. Du blev nämligen gravid igår kväll. ”

Dela den här berättelsen på Facebook om du tycker att fler människor bör respektera de hårt arbetande föräldrar som tillbringar sina dagar hemma!