Den lilla pojken överväldigad av känslor när han slutligen adopteras på JULAFTON!

1031

Det finns ingen bindning starkare än den som bildas mellan en förälder och deras barn, även om de inte är genetiskt besläktade. För barn i synnerhet, är känslan av att ha en bra familj av yttersta vikt, men det är inte alltid lätt om båda föräldrarna inte finns i deras liv.

Landon var bara fem månader gammal när hans biologiska mor Janelle började dejta hennes nya pojkvän, Daniel Rice. Daniel har omsorgsfullt tagit hand om Landon sedan dess, men den lille pojken kunde inte låta bli att känna att han ville dela samma efternamn som sina föräldrar och halvsyskon . Flera år senare,  på julaftons morgon kom en enorm förändring som förändrade allt.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!