Kvinna med 4 jobb dör i bilen när hon försöker sova mellan skiften! Det här är en varning till ALLA kvinnor!

87

Maria Fernandes, 32, ifrån Newark i USA, arbetade fyra jobb, varav två vid olika Dunkin Donuts butiker. Mellan arbetspassen brukade hon ofta parkera på offentliga platser och sova ikapp. Hon hade alltid en dunk bensin i sin bil eftersom hon tidigare fått slut på bensin flera gånger eftersom hon pendlade fram och tillbaka mellan sina olika jobb och hemmet.

På måndags hade hon parkerat och lagt sig för att sova en stund i sin bil. Förbipasserande anade att något var fel och ringde ambulans och brandkår. När räddningspersonal kom och öppnade bildörren, möttes de av en giftig lukt.

Fernandes dog för att hon inandades en dödlig blandning av kolmonoxid från sin bil, som var igång när hon sov, och dunken med bensin som hade varit trasig så att bensin läckt ut.“Detta låter som någon som försökte desperat att arbeta och att få livet att gå ihop, och träffades en tragisk olycka.” sa polismannen Daniel Saulnier.

Vad hemskt att någon som jobbar och sliter så hårt drabbas av ett så hemskt öde!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga artikel med dina vänner på Facebook!