Flickan frågar den hemlösa mannen varför han gråter! Hans svar har fått hela världen att hjälpa till!

107

Om man bor i en stad, är det ganska vanligt att se hemlösa på gatorna. Jag tar alltid tid att stanna upp och säga hej, men då och då möter man ett hjärtskärande människoliv som verkligen rör mitt hjärta. Nyligen kom Kenyatta Lewis gående med sin dotter när 6-åringen märkte en hemlös man som grät på gatan. I stället för att bara gå iväg, tillät Lewis sin dotter att närma sig den sorgsna mannen. Vad som hände sedan var magisk.

“Efter att ha kommit ut ur butiken var det något som fick min dotter att stanna upp och tänka. Det var den här killen som satt där gråtande och hon frågade mig “såg du att mannen gråter? Vad är det för fel med honom? “Jag sa att jag inte var säker men att han kanske bara var ledsen”.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!