De siamesiska tvillingarna blev separerade – Läkarna är CHOCKERADE över resultatet!

469

Läkarna gav inte de siamesiska tvillingarna Shylah och Selah bra odds för överlevnad. Det var faktiskt en 90% chans att båda skulle dö efter de omfattande kirurgiska ingreppen.

Shylah och Selah var sammanväxta i magen. Vad gjorde det möjlig för båda att kanske överleva var att de hade var sitt hjärta. Men vad gjorde situationen kritisk, var att tvillingarna delade på en lever. Föräldrarna Misty och Curtis Oglesby kom överens om att inleda den omfattande kirurgin för att få flickorna separerade.

Två år senare, möter vi de två barnen, och resultatet blev så bra att kirurgerna milt sagt blev chockade. Föräldrarna kunde inte vara lyckligare, men det har varit en svår och farlig väg.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!