Otroligt : Dessa bär dödar cancer. Och efter bara några MINUTER!

26862

Detta meddelande kom som en blixt från klar himmel, och ger miljontals människor hopp: Forskare har hittat en naturlig och mycket effektiv behandling av cancer. Och detta upptäcktes av en slump!

Detta är bäret som är på väg att göra rubriker. Det ursprungliga namnet på det är “fontainea picrosperma” och det växer bara i norra Australien. En forskargrupp upptäckte av en ren slump, när de observerade att djur åt bären med förkärlek, men spottade ut kärnorna. Det gjorde forskarna nyfikna, och de bestämde sig för att ta reda på varför.

2
Det berömda Berghofer Institute samlade frön från bären och började forska. De innehåller en substans som de trodde kunde ha medicinska egenskaper. Det har fått namnet EBC-46.
2
Forskarna upptäckte snabbt att läkemedlet hade mycket speciella förmågor och effekter. Särskilt i samband med forskning om cancer Resultaten var överraskande :
2
Denna hund hade allvarlig cancer och injicerades med den fantastisk medicinen. Resultatet var överväldigande : På bara 15 dagar fanns det nästan ingenting kvar av tumören.
Vad som chockade forskarna mest var den tid det tog innan medicinen började att fungera. Förbättringarna var synlig efter bara fem minuter. Konventionella behandlingsmetoder visar inte resultat på flera veckor.
2
En kvinna erbjöd sig att pröva på behandlingsmetoden . Martina Toso blev av med ett födelsemärke, när hon injicerades med EBC-46. Sedan dess har hon har förklarats frisk från cancer!

2
Effektiviteten i EBC-46 är begränsat till stadiet innan cancern sprider sig. Nu finns ingenting som står i vägen för att använda denna metod i mer omfattande fall.
2

Slutligen framgår det att en effektiv cancerbehandling kan ha hittats.Dela den här artikeln för att sprida de goda nyheterna!