Kämpar du med smärta i fötterna? Då ska du prova denna svenska fitnessexperts tips!

18860

Att kämpa med smärta i fötterna kan vara en verklig olägenhet. Fötter är ju den del av kroppen som används nästan hela dagen. Detta svenska tips gör att man kan bli av med smärtan snabbt och lätt.

Om du har ont i fötterna, oavsett om det är i ankeln, tårna eller hälen, så bör du konsultera en läkare om smärtan kvarstår över tiden. Men innan du går till läkaren kan göra ett försök att se om dessa enkla övningar hjälper.

Åsa Ripper är en välkänd svenskt utbildningsexpert. Hon har gjort en video som lätt förklarar vilka övningar du kan göra för att lindra smärtan.Övningar bör göras ett par gånger om dagen, och tar ca 5 minuter att slutföra.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!