Lider du av håravfall? Eller vill dur få håret att växa snabbare? Denna mirakelkur kan du enkelt göra hemma!

484

Håravfall är vanligt och kan drabba alla, framförallt hos många män, men också kvinnor kan drabbas av håravfall. Håret har alltför stor kosmetisk betydelse, därför kan förtroende tyvärr försvinna i takt med håret.

Eller kanske håret växer långsamt och du vill påskynda saker och ting? Det finns olika hjälpmedel på marknaden, schampo och tabletter är några av de metoder som testas. Men vi tycker att du ska prova en naturlig metod, med fyra ingredienser du kan ha i köksskåpet? Läs vidare.

Vad du behöver:• 1 banan
• 1 äggula
• 1 matsked honung
• 1 dl mörkt öl

Gör så här:

1. Blanda alla ingredienser och tillämpa på de drabbade områdena.

3. Låt krämen sitta på ett par timmar, sedan tvätta håret.

3. Upprepa detta en gång i veckan.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!