Mosa en banan och blanda med dessa 2 ingredienser! Du kommer aldrig hosta igen denna vinter!

55694

Om du lider av en ihållande hosta eller bronkit, kommer du att älska knepet vi ska presentera här idag. Den är gjord av honung och bananer som kommer att lugna din onda hals, lindra din hosta och kan även hjälpa dig mot magproblem. Här är hur man förbereder botemedlet:

Ingredienser

-2 Tsk honung
-2 Medelstora bananer (helst med mörka fläckar)
-400 cl. kokande vattenFörberedelse

Skala bananerna först och mosa dem med en gaffel, lägga dem sedan i en kastrull med kokande vatten och låt blandningen sjuda i 30 minuter på låg värme, ta sedan bort den från värmen och låt det svalna. Tillsätt honung i slutet och botemedlet är förberett!

Drick 100 ml. av blandningen 4 gånger om dagen för att lindra din hosta och bronkit och lösa eventuella andnings- och matsmältningsproblem du kanske lider av.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!