Barnvakten filmades i smyg med dottern – då avslöjas den fruktansvärda sanningen!

7642

När Desiree LaBlanc från Los Angeles i USA letade efter en barnflicka till hennes dotter, var hon säker på att hon skulle hitta en bra människa. Desiree jobbar nämligen med att studera misshandlade barn.

Desiree hittade så småningom en kvinna vid namn Christina Williams, och hon beslutade att detta var rätt kvinna för jobbet. Hon kunde nog inte föreställa sig hur fel hon tog där och då.

Efter ett av de äldre barnen hade sagt att allt inte var som det ska, installerade de en kamera i huset – och det föräldrarna såg kom som en chock. Kvinnan de hade förlitat sig på, misshandlade barnen. Föräldrarna gick direkt till polisen, och Christina dömdes till fem års fängelse.Detta är en påminnelse om att man alltid måste vara uppmärksam!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!