Har du ett födelsemärke på något av de här ställena på din kropp? OTROLIGT!

988

Alla människor får mer eller mindre mängd födelsemärken och prickar på kroppen. Det finns olika faktorer som bidrar till att det bildas födelsemärken och prickar som bland annat ärftliga anlag, sol och ålder. Födelsemärken eller hudprickar är egentligen en hudförändring eller utväxt i huden som kan delas in i ofarliga eller eventuellt elakartade hudförändringar.

Eftersom det finns så mycket olika typer av hudförändringar behöver man först besöka läkare för att få en korrekt bedömning innan borttagning av födelsemärket sker. Vi har duktiga läkare på plats för att göra en korrekt bedömning om du önskar, annars bör du besöka din närmaste hudklinik för en bedömning. I de fall då de är  en kosmetisk hudförändring finns det flera olika behandlingsalternativ till att ta bort dessa.

Men visste du vad ett födelsemärke betyder om de finns på de HÄR platserna på din kropp?Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!