Den här naturliga drycken befriar dig från migrän och huvudvärk på minuter!

2490

Om du någonsin har drabbats av migrän, då vet du att migrän är mycket mer än bara en dålig huvudvärk. Migrän kan vara extremt försvagande, med allvarliga återkommande och intensiv pulserande smärta i kombination med synstörningar, illamående, kräkningar, yrsel, extrem känslighet för ljus, ljud, känsel och lukt, och stickningar eller domningar i ansiktet. Migränanfall varar vanligtvis mellan 4 och 72 timmar, och det rankas i topp 20 av världens mest handikappande medicinska sjukdomar.

Många människor har en vana av att äta många tabletter när de känner en migrän komma smygande, men majoriteten av receptbelagda läkemedel kan orsaka oönskade och skadliga biverkningar. Lyckligtvis finns det ett säkrare och mer naturligt sätt att behandla migrän.

Här är hur man gör det:Ingredienser

Vatten
Citron
Himalayasalt

Tillvägagångssätt:

Häll en kopp vatten i ett dricksglas.
Pressa saften ur en citron.
Rör ner 2 tsk Himalayasalt och blanda väl.

Så hur fungerar det?

Vatten är nyckeln till en sund kropp. Alla behöver en tillräcklig mängd vatten för att vara hydratiserade. När du inte får tillräckligt med vatten, så får du till exempel huvudvärk.

Himalayasalt ger kroppen ett lyft av elektrolyter, mineraler och andra element som kalcium, kalium, zink, koppar, magnesium, jod, järn.

Citronsaft ger ditt immunförsvar C-vitamin som hjälper till att spola ut gifter.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!