Detta paret adopterar ett barn utan en fungerande hjärna, men historien slutar inte där …

218

Allison och Josh träffades första gången när de gick på college. Några år senare var de gifta och redo att få barn. “Vi kommer att ha två, kanske tre barn,” tänkte de. Där hade de fel …

År 2013, hade de fyra biologiska barn och en adoptivson. Så den 30 oktober 2015 (Allisons födelsedag), fick hon ett samtal från en vän. Hon fick frågan om de skulle överväga att acceptera en gravid kvinnas barn som hon inte kunde ta hand om sig själv.

De sa ja.Sedan kom den dagen då den gravida kvinnan skulle föda. Familjen packade bilen och åkte tillsammans till sjukhuset. Men på vägen, fick de ett nytt telefonsamtal … tydligen skulle graviditeten resultera i två barn. Vilka underbara nyheter!

Familjen var glad och naturligtvis ville de ha båda tvillingarna. Men sedan kom ett tredje telefonsamtal. Detta samtal var inte fyllt med goda nyheter. Ett av barnen föddes med stora hjärnskador, det var långt ifrån säkert att barnet skulle överleva natten.

Historien är absolut hjärtskärande , vacker och inspirerande.

Se den otroliga historien nedan och en dela den gärna för att fortsätta att fylla världen med lite mer kärlek!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!