Mannen knäböjer framför hans höggravida hustru på parkeringen. Men då de tar de en bild som får ALLA att gapa!

85

Familjefotografen Stephanie Knowles från Jacksonville (Florida) i USA var anställd av de nyblivna föräldrarna Lauren och Noah Strunk att dokumentera födelsen av deras barn. När den gravida kvinnanskulle föda, satt Stephanie med dem i bilen på väg till sjukhuset. Men de kom bara till parkeringen: Barnet var så otålig att komma till världen ! Detta resulterade i bilder som verkligen kommer att göra ett intryck på dig.


“Kl. 00:21 fick en underbar mamma och en fantastisk far träffa deras underbara barn i framsätet av bilen! “, Skriver Stephanie på onsdag under deras fotografi. “Jag är fortfarande imponerad av styrkan i henne, den lilla pojken kunde inte vänta en minut längre, så hans far var tvungen att hjälpa honom till världen bara några minuter efter att han parkerade bilen. Så underbart det var att få observera detta mirakel! Välkommen till världen, lilla barn. ”

Barnet, var en liten pojke och mycket frisk. De lyckliga föräldrarna beslutade att kalla honom Noah Parker van Rhyn Strunk. Hans smeknamn är Parker!

Dela gärna den här artikeln och de fantastiska bilderna med dina vänner på Facebook!