Den chockade adoptivmamman sprang gråtande från BB. På grund av sin dotters ovanliga ansikte!

654

36 år gamla Christina Fisher från Florida i USA, lägger ner sina fem månader gamla dotter Abigail Lynn. Men att Abigail nu kan ligga i armarna på sin mor, var dock ingen garanti. Abigail skulle nämligen adopteras bort – det bestämdes redan innan hon föddes. Christina var arbetslös och bodde i en husvagn under graviditeten. Hon hade därför beslutat att adoptera bort sitt barn eftersom hon fruktade att hon inte skulle kunna ta hand om barnet själv.

När Abigail föddes den 1 januari 2016 såg läkarna att något var fel med henne: Hon föddes med ett missbildad ansikte, som tidigare inte märktes på ultraljudsbilderna .

När adoptivmamman anlände till BB för att se Abigail för första gången, började hon gråta,och hon  lämnade sjukhuset. Christina hörde aldrig mer från henne.Christina såg på sin adoptivmors hysteriska reaktion som ett tecken: Ett tecken på att hon var tvungen att ändra sig om adoptionen, och ta hand om Abigail själv.

“Jag visste att jag inte bara kunde lämna bort henne” Säger Christina. Till skillnad från adoptivmodern, var hon förälskad i barnet, som föddes med den så kallade Treacher-Collins syndrom – en genetisk sjukdom som orsakar ansiktsmissbildningar .

“Det finns läkare med Treacher Collins syndrom, och även en manlig modell.”, Säger Christina.

Christina står fast vid sitt beslut, och är glad att hon inte adopterade bort Abigail.

Den modiga Christina har visat vad det innebär att vara en riktig mamma och att älska sitt barn villkorslöst , oavsett vilka utmaningar som uppstår.

Dela den här artikeln och visa att du också tycker att Abigail är en vacker liten flicka!