När en man försökte att våldta kvinnan, sade hon “Inte idag, skitstövel “, och gav honom en läxa!!

287

Att gå ensam genom en park, är något många kvinnor tycker är obehagligt. Det är synd att det är så, men många är rädda för att bli överfallna – trots statistik som säger att 70% av alla övergrepp förekommer i hemmet, och 20% på offentliga platser – till exempel i en park.

Kelly Herron från Washington i USA upplevde något många kvinnor fruktar. Hon är en långdistanslöpare , och var ute och tränade för ett maratonlopp när hon hamnade på en offentlig toalett i en park.


Plötsligt blev hon attackerad bakifrån och kastades till marken. En man hade gömt sig i ett av båsen, och väntade på att en kvinna skulle komma in ensam. Han klämde på hennes skinkor och började försöka sära på hennes ben.

Men Kelly höll huvudet kallt. Hon fick inte panik, utan attackerade mannen. Hon klöste hans ansikte, slog och sparkade och skrek; “Inte idag, skitstövel !”

Kelly hade tagit en kurs i självförsvar, och använde alla knep hon hade lärt sig. Hon knuffade in honom i ett bås, stängde dörren och ringde polisen.Mannen som attackerade kvinnan togs när polisen kom.

Kelly delade sin historia med fotografier av skadorna på Instagram.

“Mitt ansikte har fått några stygn, min kropp några blåmärken, men min själ är okej”, skriver hon.

Kelly är en riktig fighter, och det är bra att se att det gick bra och att den skyldige nu är bakom galler.

Lycka till Kelly, vi hejar på dig! DELA detta om du håller med!