Den lilla babyn är rädd! Då ger sjuksköterskan henne det HÄR!

1923

Kat Smith väntade tvillingar, och när den stora dagen kom, blev det problem. Kats två döttrar föddes förtidigt, och stressen av att vara nya föräldrar blev tio gånger större. Tvillingflickorna, heter Jasmine och Amber, omedelbart rusades de till en särskild intensivvårdsavdelning.

I allmänhet kan förtidigt födda barn tillbringar två hela veckor på intensivvårdsavdelning, och det kan vara svårt för både barn och mödrar. Av denna anledning har sjukhuset skapat en kreativ lösning för att hålla dessa förtidigt födda barn bekväma under sin vistelse där.

Sjuksköterskor på sjukhuset började ge dessa färgrika virkade bläckfiskleksaker till för tidigt födda barn. Dessa färgstarka och mjuka gosedjur får förtidigt födda barn att känna sig mer bekväma i sina sjukhussängar.

Inkubatorer som de förtidigt födda barnen bor i, hjälper till att skydda dem från ljud och bakterier som kan finnas på sjukhuset. Genom att ge barnen dessa varma bläckfiskleksaker, påminns barnen om säkerheten deras mödrar ger.Denna otroligt unika metod har skapat ett sätt att göra det möjligt för förtidigt födda barn att fortfarande känna samhörighet med sin mamma trots att de vistas i inkubatorn under större delen av de två veckorna.

Vänligen dela detta med dina vänner och familj.