Domaren bötfäller mamman, men ändrar sig när han hör vad dotter har att säga!

857

Domaren Frank Caprio har inte bara jobbat som domare i Providence, Rhode Island, i många år men också stjärnan i TV-serien Caught in Providence. I Providence kommunala domstol, får vi följa riktiga människor när deras fall tas upp i domstolen.

Caprio är en ganska populär domare och har en stor skara som följer honom på TV och Internet, på grund av hans roliga tolkning av vissa brott och hans barmhärtiga attityd.

En mor till två barn dök upp i rättssalen eftersom hon vägrade att betala en parkeringsbiljett på 100 dollar. Det var då han beslutade sig för att han be hennes dotter, Janice, att hjälpa honom att fatta ett beslut.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!