De gnider potatis i hennes hår! Det här är lösningen på ett ENORMT problem!

4677

Grått hår är ett problem för miljontals människor runt om i världen. Det kommer med åldern och det verkar inte finnas något du kan göra för att undvika det. Men många människor tycker det är obehagligt. Den grånande processen är inte ett medicinskt problem i sig, utom i sällsynta fall.

Forskare letar är fortfarande efter ursprunget till problemet, men de misstänker att våra gener är en möjlig faktor. Vitamin B12-brist eller sköldkörtelproblem tros också spela en roll.

Även om många människor färgar sitt hår för att täcka sina gråa hår, finns det en enklare metod som är naturligt och kan ge bättre resultat. Botemedlet är tillverkat av potatisskal – bara skala några potatisar och koka skalen i vatten i en halvtimme, sedan använder du det på håret. Upprepa processen flera gånger i veckan för bästa resultat.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!