Flygvärdinnan hotar att gripa föräldrarna och sätta barnen i fosterhem. Anledningen? HÅRRESANDE!

3563

Familjen Schear var på väg från Hawaii till Los Angeles förra veckan, när personalen på Delta Airlines berättade för dem att deras 2 år gamla son inte kunde få sitta på sin plats, så att en överbokad passagerare kunde ta sätet.

De hade betalat för sätet, men det var bokad i deras 18-åriga sons namn. De hade beslutat att skicka 18-åringen hem med ett tidigare flyg, så att tvååriga Grayson kunde få sätet och slippa sitta i någons knä hela resan.

Efter att ha vägrat att ge upp platsen, sade en i personalen att det var ett allvarligt brott, vilket skulle resultera i att föräldrarna fängslades och barnet sattes i fosterhem.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!