Brukar du kasta ditt boardingkort direkt efter att du flugit? Sluta med det GENAST!

8492

Som du säkert känner till, måste du alltid ha ett boardingkort för att få gå ombord på planet när du ska flyga.

Men när flygresan är över brukar du säkert kasta det. Men detta borde du genast sluta med.

Här är anledningen till varför:På boardingkortet finns all din personliga information som kan hamna i fel händer. När man tar en bild av streckkoden på boardingkortet kommer du bli chockad över hur mycket information en vanlig människa kan få fram. Exempelvis din personliga e-postadress, hemadress och telefonnummer. Därifrån kan bedragare få tillgång till bankkonton, och i värsta fall bryta sig in i ditt hem när de vet att du är ute och reser.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!