14-åringen sjunger en sång för sin döda bror. Inte ett öga är torrt efter uppträdandet!

1324

I Austrailia Got Talent har det varit en stor hysteri kring vad folk säger är en blivande stjärna. Den här pojken är bara 14 år och gjorde ett tårframkallande framförande av låten han har skrivit till sin döda bror.

Fletcher Pilon är vid ung ålder redan både låtskrivare och sångare. Pojken gick ut segrande i talangtävlingen, men det är nog detta nummer har varit hans mest anmärkningsvärda.

Låten är skriven till hans bror Banjo som blev påkörd av en bil när han var ute med sin skateboard.Den här låten är så verklig och visar så mycket känslor. Vi hoppas att vi får höra mer från den här killen i framtiden!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!