Har du problem med huvudvärk och migrän? I så fall ska du tänka på det HÄR!

1000

Migrän är en typ av huvudvärk som många tyvärr lider av. De kan inträffa en person plötsligt från ingenstans, och utan förvarning. Detta är en smärtsam typ av huvudvärk som kan få människor att behöva sluta med vad de gör, och kommer behöva vila för resten av dagen. Nu finns det några nya bevis som tyder på dessa irriterande huvudvärkar orsakas av något viktigt för vår hälsa som vi saknar.

Miljontals människor lider av smärtsam huvudvärk. Enligt Dr Weil, en holistisk hälsoläkare, påverkar migrän 17% av kvinnorna och 6% av män. För vissa människor, kan de plötsligt inte se något annat än suddiga fläckar, medan andra får en bultande huvudvärk som tvingar dem att ligga ner för resten av dagen. Andra symtom är illamående, känslighet för ljus, och vissa kan till och med kräkas av det.

Migrän är inget att skratta åt, och det finns även receptbelagda läkemedel människor tar som kan hjälpa till att lindra smärta eller minska den. Om du inte har haft det, var lycklig. Om du är en frekvent lidande av dessa otroligt smärtsamma huvudvärkar, finns det en sak du kan göra för att förhindra att få tät migrän längre perioder.Många olika gamla studier har visat vad som kan utlösa en migrän. Vissa studier har visat att väderomslag kan vara en faktor, särskilt för dem som bor i varma områden och konsumerar för mycket socker i en 1-2 dagars period. Olika saker kan orsaka migrän men denna nya upptäckt kan vara något du kan ändra på och det kommer att minska mängden av migrän du måste genomlida.

Titta på den här videon för att lära dig mer om migrän:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!