Har du sådana här gropar på ryggen så kan det betyda något MYCKET speciellt om dig!

1122

De är ett ärftligt tillstånd som inte medför några särskilda hälsorisker – vissa människor föd helt enkelt med en tendens att utveckla groparna. Ofta så kan åldrande och viktökning förvärra uppkomsten av groparna, vilket gör att de verkar mer framträdande. Vissa människor tycker om att ha gropar, och andra önskar att de bara skulle försvinna på något sätt. I vissa fall, kan kost och motion göra att de verkar mindre märkbara.

Människor är intressanta, som om det inte räcker med att vara attraktiv med sin glödande hud och hår, så vill vi vara sexiga. Att vara sexig är inte bara att agera eller säga saker på ett visst sätt, men också ha en viss kropp. Precis som med skönhet, är sexighet relativt. Därav, vad som är sexig för en person kan vara motsatsen för en annan. Gropar i kinderna är söta, men vissa människor de önskar att de inte hade dem. En annan typ av gropar, som återfinns på nedre delen av ryggen på människor som anses vara sexigt är ”Venus slag”.

Historien om de venusianska groparna och deras betydelse går tillbaka till den romerska gudinnan Venus. De myntade termen från konsten av gudinnan för att beteckna deras skönhet. De flesta kvinnor har dem. Emellertid är dessa fördjupningar inte ovanliga hos män.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna intressanta video med dina vänner på Facebook!