Busskameran filmen föraren som släpper ratten och griper tag i barnet – Barnet ser hjälplöst på när de nästan kör av vägen!

993

Bussförare och passagerare har ett förtroende när de kör längs vägen till den plats de ska till. Det är inte något vi ofta tänker på. Men varje gång vi hoppar på en buss, taxi, flygplan eller något liknande, måste vi lita på föraren. Att vara säker är något som vi omedvetet förväntar oss.

Förare kan å andra sidan bara hoppas att deras passagerare har samma artighet. När barn i alla åldrar hoppar ombord, är det omöjligt att veta vad som kan hända. Tack vare en väldigt uppmärksam bussförare kunde hon rädda livet på en av hennes femåriga passagerare som bara försökte ha kul.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!