Hans föräldrar ville inte veta av honom när han drabbades av en ovanlig sjukdom. Men vad som hände då är fantastiskt!

6030

Det finns saker som vi önskar att vi kunde ändra för att erbjuda vår hjälp. Vi vill göra en skillnad på något sätt, men så få av oss gör faktiskt något. Vi hittar på ursäkter . En av de stora saker som vi skyller på är att vi inte har tillräckligt med pengar.

Vänlighet har ingen minsta gräns. Detta är hur en kvinna kände när hon hörde om kampen en ung pojke upplevde på andra sidan jordklotet. Men avståndet var inte tillräckligt för att hålla henne ifrån att hjälpa.

Julie Jones från Liverpool läsa om en pojke på nätet.Hans namn är Mahendra Ahirwar, och han led av en sällsynt genetisk tillstånd som kallas kongenital myopati. Hans nackmusklerna var så svaga att han inte kunde lyfta upp huvudet och var tvungen att hänga huvudet upp och ned.

Hon fann att hon inte kunde låta honom lida. Julie en tvåbarnsmamma och arbetar med barn runt samma ålder som 12-åriga Mahendra, så hon kände för honom.

Så här såg han ut först!

p1

Han satt med huvudet så här hela tiden!

p2

Men med läkarnas hjälp ska han bli återställd!

p3

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!