Pojken på 7 år blev mobbad och utsatt för fysiskt våld! Nu chockar bilderna människor världen över!

54683

Sjuårig Jak från Englang utsattes för mobbning under lång tid. Så småningom gick mobbning över till fysiskt våld och vi varnar för starka bilder i den här artikeln.

Det är mamman till Jak som delade detta på en Facebooksida mot mobbning. Där berättar hon om hur sonen hade mobbats länge och hur det gick över till fysiskt våld.

Jak piskades med hopprep, stucken med pennor och slagen. Dessutom skrev hon att det var särskilt en pojke som stod för det mesta av mobbningen.Vid den sista händelsen gick det riktigt illa och han slog sig i huvudet.

När han kom hem från skolan hade han mycket ont i huvudet och såret blödde fortfarande. Mamman körde genast till sjukhuset för att undersöka såret.

Jak var tvungen att genomgå operation och fick antibiotika för att råda bot på en infektion. Dessutom fann man att Jak hade en kraftig hjärnskakning.

Skadorna gjorde att Jak gömde sig på toaletten på sin egen 7-årsdag. Han klarade helt enkelt inte av allt ljud.

När detta blev känt på Facebook började folk skicka presenter till pojkens. Han fick stanna på sjukhuset i 6 dagar.

Mamman skrev att incidenten rapporterades till polisen. Polisen säger att händelsen är allvarlig och kommer att försöka samarbeta med skolan och de berörda föräldrarna på grund av barnens ålder.

Vi tycker att den här historien är hjärtskärande och hoppas att du hjälper mamman att dela med sig av sitt budskap i kampen mot mobbning.