Främlingen stoppar ner pojken i en väska för att kidnappa honom. Då reagerar pappan snabbare än blixten!

1794

Att ett barn kan bli kidnappat eller skadat är en förälders värsta mardröm. Förra veckan hände något som inte skulle få hända. En främmande man försökte kidnappa amerikanen Ron Kraus son.

Men denna förälder hade inte någon avsikt att ge upp sin son utan strid, och vad han gjorde kan ha räddat sonens liv. Nu hyllas hans världen över för sin snabba reaktion och polisen letar efter gärningsmannen.

Det var en helt vanlig torsdag och pappa var ute i trädgården med sin son för att förbereda sonens ettårs kalas.Det var en mycket varm dag och plötsligt stannade det en bil utanför deras hus. En främmande man kliver ut och förklarar för Ron att hans motorn har överhettats och frågade om han kunde få lite vatten för att kyla ner.

Ron skulle naturligtvis hjälpa mannen. Han vänder ryggen från sin son och främlingen ett ögonblick för att hämta vatten. Han kunde inte veta att motorn egentligen inte var överhettad, att han frågar om vattnet var bara en del av en grym plan för att kidnappa hans son.

Medan Ron hälleten i ett glasn ser fruktansvärda från ögonvrån: Främlingen rycker bort ettåringar och kastade honom i en sportväska , som han kör mot bilen i närheten.

Allt hände på bara några sekunder.

Den går kallt ner tillbaka till fadern – om man får sin son i bilen, kommer han aldrig att se sin son igen.

Ron hiver runt och går som han aldrig har köras innan. Ren desperation låta honom fånga mannen innan han når sin bil, och han slog honom så hårt han kan i huvudet.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!