Hur ser dina handleder ut? Om du har en av de här linjerna har du verkligen tur!

2202

Linjerna på handleden säger något om din karaktär, din hälsa och din framtid. Det är vad metaphysicians vill ta reda på. Ta en titt på din och ta reda på vem du egentligen är.

Linje 1:

Normalt har alla två eller tre linjer på sina handleder . Den första är den viktigaste. Den visar hur frisk och aktiv en person är. Om den syns väl, pekar den på ett glatt, långt och hälsosamt liv. Om linjen har sprickor eller brott, bör du ändra din livsstil. Se till att du äter en hälsosam kost och slappnar av. Om linjen bryts på flera ställen, kan det bero på svårigheter att uppfylla sina barndoms drömmar.q1

Linje 2:

Om denna linje inte bryts eller är sprucken, kommer du att få ett tillfredsställande och framgångsrikt liv. Om den syns riktigt väl, är chanserna för ett liv i lyx och rikedom mycket bra. En trasig linje tyder på ekonomiska problem.
q2

Linje 3:

Inte alla har en tredje linje. Om du har en, och den är kontinuerlig, kommer du att ha ett stort inflytande på andra människor, både i ditt privatliv och karriär. Du kommer definitivt att bli ihågkommen .

q3

Linje 4:

Om du har en fjärde linje, kan du se fram emot ett långt liv med många barn.

q4

Men inte bli inte ledsen om du inte har tydliga linjer: naturligtvis ansvarar vi själva för en stor del av lycka och framgång som vi får livet. Koncentrera dig på dina styrkor och talanger och hur du använder dessa optimalt.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!