Charlotte kallas världens minsta tjej – 5 år efter födseln visade hon att läkarna hade fel!

2172

Emma och Scott Garside var glada när de fick veta att de väntade en liten tjej. Emmas graviditet gick som vanligt och det var ingen indikation på att något skulle gå fel. Men när Charlotte Garside föddes 2007 var alla chockade.

Även om Emma bar Charlotte i hennes livmoder i nästan 36 veckor var Charlotte storleken på en liten bebis född 16 veckor för tidigt. Hon såg ut som en liten docka med sin lilla kropp, framträdande näsa, små, svarta ögon och spetsiga haka.

Då kom diagnosen. Charlotte föddes med en form av dvärgism som var så sällsynt att det inte ens hade ett namn. Det begränsade hennes tillväxt och orsakade ätstörningar och hjärnskador.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!