Kvinnan gick för att sola solarium. Vad som hände chockar ALLA!

2220

Efter att ha börjat sola solarium med några av hennes väninnor,  började Dragica uppleva illamående, magont och oregelbunden mens. Först trodde hon inte att det var något konstigt eftersom hennes läkare berättade för henne att det var normalt efter att ha fått sitt första barn. Kanske var det bara all solning. Men inom de närmaste månaderna, började Dragica gå upp i vikt. Återigen, tänkte hon inte så mycket på det.

Men följande mars vaknade Dragica upp mitt i natten med svåra kramper i nedre delen av buken. Hennes pojkvän, Tony, hjälpte henne på toaletten direkt. Detta var helt klart matförgiftning, tänkte de. Men efter en dag av obehag, tog Dragica plötsligt tag hårt i Tonys händer . ”Jag kände en stor lättnad”, sade hon. ”Allt var borta. Smärtan var borta, trycket var borta, det var inget kvar. Jag kände det som om jag bara gick på toaletten. ”

Sedan hörde paret ett plask. Dragica stod upp från toaletten, men hon kände sig som om hon var ”kopplad” till något.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!