Läkarna berättade att deras nyfödda son var död. Då hände det ett mirakel som chockar ALLA!

2705

Paret hade försökt att bli gravida i mer än tre år. Slutligen blev drömmen sann. De väntade tvillingar. Men allt gick inte som planerat.

I videoklippet nedan kan du se Kate berätta om hennes rädsla för att hon måste föda 26 veckor in i graviditeten. Namnen hade bestämts när födseln började. Tvillingarna kom ut, men föräldrarna insåg att något var fel. De fick det tyngsta budskap som föräldrar kan få. Läkarna informerade dem om att pojken inte hade överlevt.

Kate ville inte tro på läkarnas ord. Hon tog barnet, lade honom i armarna och höll den lilla kroppen nära bröstet. Hon försökte ge den lilla babyn så mycket kontakt som möjligt och hon sa till sin man att lägga sig med dem.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!