Anledningen till att han virar in fötterna i aluminiumfolie är fantastisk!

3719

Att använda aluminiumfolie för att bli av med trötthet är en gammal huskur som erkänns av experter över hela världen! Consumer Health Digest föreslår att du börjar med att placera aluminiumremsor i frysen under 2-4 timmar. Sedan placerar du dem på ansiktet och lämnar dem på plats tills du känner att musklerna slappnar av! När du tar bort aluminiumfolien, kommer du att märka att symtomen av trötthet och sömnsvårigheter är borta för gott.

Aluminiumfolie är bra för behandling av smärttillstånd som artrit, gikt, ischias och hälsmärta! För att få ut det mesta av denna metod, börja genom att linda folien runt de mest smärtande området på kroppen och använda ett medicinskt bandage för att hålla det fint och säkert.  Upprepa detta i 10-12 dagar.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!