Det stackars barnet togs akut till sjukhuset. Men vad som orsakade problemet är chockerande!

2709

I juni la en mamma som heter Lucinda märke till att hennes två veckor gamla son agerade särskilt konstigt och grät non-stop. Lucinda, vars dotter var två år gammal på den tiden visste skillnaden mellan när en bebis gråter för att den är hungrig eller trött och när det är något större problem. Det dröjde inte länge förrän barnet Ezra hud blev röd.

När Lucina tog Ezras temperatur, var den skyhög. Hon körde honom till sjukhuset.

Ezra genomgick tester, som visade att han hade ett allvarligt fall av listeria meningit, en infektion i hjärnan. Lucinda kunde inte tro vad läkarna berättade för henne.Spädbarn får listeria meningit från sin mor, som typiskt förvärvar det från mat hon nyligen har konsumerat.

Vad i hela friden var det som Lucinda åt som kunde ha orsakat Ezras hemsk infektion ?!

Se själv i videon här nedanför vad det var:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!